Hier vind je het aanbod van lessen

Aanbod lessen

Knuffelturnen

Actieve bewegingslessen voor BABY'S, PEUTERS EN JONGE KLEUTERS (1-3,5 jaar). De lessen zijn gebaseerd op de 12 basisbewegingen met als doel je kind zoveel mogelijk aan te zetten tot bewegen. SAMEN plezier beleven is dan ook een must bij Kids Move.

LET OP: Alle lessen zijn met 1 VOLWASSENE / kind. Toekijken kan wel. Komt er een grote broer of zus mee? Dan wacht die gewoon op een stoel, maar kan niet mee de zaal in.

Mums en Bubs

WORKOUTS voor zwangeren of om SAMEN met je baby (6w - 1j) te komen doen. Dit onder begeleiding van een ERKENDE Mums en Bubs COACH en op je eigen tempo. Maak je er graag een gezinsmoment van? Kijk dan zeker naar onze partner workouts. Plezier en quality time verzekerd!

*De lessen gaan binnenkort van start. Let op: niet tijdens alle lessen kunnen kinderen/partners meekomen of toekijken.


* HEB JE DE EERSTE LESSEN GEMIST EN WIL JE TOCH INSCHRIJVEN? GEEN ZORG! DAN BETAAL JE GEWOON VOOR DE OVERIGE LESSEN TER PLAATSE.

** DE RESERVERING IS PAS IN ORDE WANNEER DE BETALING IS DOORGEVOERD.

*** Tijdens de lessen ben je niet verzekerd, tenzij je een extra VERZEKERING neemt van €10! De verzekering is voor datzelfde jaar. Vb: koop je het aan op 20/4/2022, dan is de verzekering t.e.m. 31/12/2022 geldig.

Staat er NIET IN VOORRAAD? Dan is die lesgroep jammer genoeg niet meer beschikbaar.

Impressie zaal

knuffelturnen en Mums en Bubs