MINI REEKSEN


We hebben verschillende reeksen voor zowel kinderen als volwassenen. Het doel van deze reeksen is om plezier te maken, je kind laten genieten of een moment voor jezelf... 


Mama en baby

#MamaMove

Als je zwanger bent hoef je vaak niet te stoppen met sporten, het is (vaak) juist G E Z O N D om A C T I E F te blijven. De lessen zijn specifiek voor ZWANGERE vrouwen. Met aangepaste oefeningen hebben we leuke lessen ontwikkeld waar iedereen op zijn E I G E N  T E M P O kan meedoen. We zorgen voor een aangename, vertrouwde sfeer in een klein groepje.


 Sporten tijdens de zwangerschap heeft heel wat 

V O O R D E L E N:

Verlaagt risico op zwangerschapsdiabetes / Vermindert kans op bekken- en rugklachten / Zorgt voor een betere en diepere slaap / Conditie loopt minder snel terug / Een betere kennis en meer controle over je eigen lichaam / Sneller herstel na de bevalling

Dag / uur: 

-Deze lessen zijn bedoeld om actief te blijven, niet om klachten te verhelpen. Informeer daarvoor bij een PT of een kinésist.-

(Ga zeker na of je MAG sporten van je gynaecoloog!)

#SensoMove

Deze lessen zijn speciaal voor de echte kleintjes. Baby's die nog niet stappen, of zelfs nog niet kruipen zijn hier welkom. Zo kunnen zij met handen, oren, ogen, neus en zelfs mond de omgeving ontdekken en alle Z I N T U I G E N  SPELENDERWIJS GEBRUIKEN. Het zijn zeer rustige sessies voor jou en je baby. Door samen oefeningen te doen en spelen, zorg je voor een G R O E I in het BASISVERTROUWEN. Naast het motorische gedeelte komt er ook heel wat cognitief aan bod. 

De lessen zijn gebaseerd op de Hey Baby kalender van Laura Van Bouchout en Monique Melotte.

Kom zeker eens samen spelen tijdens deze baby sessies en ontdek zelf hoe dit jou en je kind op een positieve manier beïnvloedt. 

Want bij Kids Move staan P O S I T I V I T E I T en PLEZIER centraal.

Dag / uur:

#BabyMassage

S A M E N met je baby genieten

 Even echt de T I J D  N E M E N voor elkaar. In een ontspannen sfeer met andere mama's (maximum 6 mama's en hun baby). Nadien is er ruimte om nog iets te drinken en gezellig na te praten of even te genieten van de rust.

W A A R O M   B A B Y M A S S A G E?

❤  Leer je baby kennen  ❤  Belangrijk voor de ontwikkeling van je baby  ❤  Leer je baby te verstaan (zonder woorden)  ❤  De tastzin wordt gestimuleerd  ❤  Veiligheid en vertrouwen wordt versterkt  ❤  Verminderd stress❤ ...

Heb je een baby tussen 6 weken en 5 maanden? Dan is een lessenreeks babymassage iets voor jou!

 

Een lessenreeks bestaat uit 3 lessen van telkens 1 uurtje, om de 2 weken. 

Dag / uur:


#Baby Wobbel

Tijdens de Wobbel lessen bewegen de ouders samen met het kind op de Wobbel. Een balansbord is veel meer dan een kromgebogen houten plank. Ze hebben heel wat ontwikkelingsvoordelen en een hoge speelwaarde. Door de schommelbeweging, tijdens het uitvoeren van bepaalde houdingen word je extra uitgedaagd om te werken aan een totale motorische ontwikkeling. Tijdens deze lessen staan balans, bewegen en plezier centraal. 

Wobbelen is een ideale manier om te bewegen en te ontspannen. Ook de allerkleinste kunnen genieten van een lesje Wobbel. Niets moet en alles mag tijdens deze les, het is volledig op het ritme van je eigen baby.

Voor baby’s van 2-7 maanden. (Dit is een schatting, is je kindje wat ouder? Vraag het dan zeker even na.)

Een lessenreeks bestaat uit 3 lessen van telkens 1 uurtje, om de 2 weken.

Dag / uur:


Kids van 4 tot 12 jaar

#KidsDance

De kids leren een K O R T   D A N S J E op eigentijdse muziek tijdens de reeks. Daarnaast spelen we DANSSPELLETJES om kennis te maken met verschillende T E C H N I E K E N en leren kleuters zo de bewegingsmogelijkheden van hun lichaam kennen. Niet alleen de muzikaliteit en het ruimtegevoel, maar ook de grove motoriek, coördinatie en concentratie worden gestimuleerd. Het draagt dus bij tot de TOTAALONTWIKKELING van je kind.

D A N S P L E Z I E R  STAAT CENTRAAL, maar er wordt zeker ook focus gelegd op de voorbereiding voor onze lessen PomPom Dance en TikTok Dance.

Leeftijd: 4-6j 

(Vanaf 3 jaar kan ook, als je kindje ZONDER ouders mee kan doen)

Dag / uur: woensdag 13u30-14u15

#TikTokDance

Is je kind helemaal in de ban van TikTok of van de COOLSTE DANSJES? Dan is dit helemaal iets voor haar/hem! Deze lessen zijn specifiek gericht op het leren van de zeer bekende TikTok dansjes. Met F U N ontdekken ze hoe je LEUKE FILMPJES maakt op een VERANTWOORDE MANIER. Iedere les maken ze een nieuw dansje / filmpje voor je TikTok of gewoon voor thuis.

Leeftijd: 6-10j

Dag / uur: woensdag 14u30-15u15