Beweging voor zwangere en bevallen dames

Mums en Bubs

Workouts combineren met een zwangerschap of een kleine baby? Dat kan!! Het is zelfs heel leuk om dit te doen. Lekker actief blijven tijdens de zwangerschap, nog wat extra quality time, maar vooral ook wat ME-time. We sporten in een veilige omgeving onder begeleiding van een erkende Mums en Bubs coach. 


Samen fit met je kindje en andere mama's


Zwanger

Zin om te blijven bewegen tijdens je zwangerschap? In deze lessen houden we je op een veilige manier actief. Denk aan algemene kracht en conditie oefeningen, dit op jouw tempo. 

Koala's 

Kan jouw baby het hoofdje al wat rechthouden? Dan zijn deze lessen de perfecte aanvulling op de postnatale kinesitherapie! Wij helpen jou op een veilige manier terug jouw conditie opbouwen na de bevalling, waarbij we zowel bekkenbodem-, bil-, als buikspieren trainen.

Kiwi's

Kan jouw baby nu mooi rechtop zitten, is hij/zij volop in de ontdekkingsfase en wil hij/zij niet anders dan rondstappen? Dan behoren jullie tot de kiwi's! Samen bewegen en plezier maken.

Wallibies

In deze workouts staat fun centraal. Een intensief moment spelenderwijs bewegen met je kind.

Genieten, zweten, lachen, bewegen!

Familie

Een moment vol plezier voor jou, je baby én partner. Geniet van een intens familiemoment en maak herinneringen voor het leven met de prachtige familiefoto's die gemaakt worden.
Kan ook met een vriend(in), familie,…

Workshop

Wil je graag een Mums en Bubs workout onder vriendinnen doen op een eigen locatie? Of wil je als organisatie een Mums en Bubs workshop aanbieden? Stuur ons een berichtje voor een prijs.

Prijslijst

Proefles

* gratis na aankoop van een 10-beurtenkaart

€10

Per les

* enkel geldig voor de gereserveerde les

€17

5-beurtenkaart

* 3 maand geldig, met enige flexibiliteit

* professionele ondersteuning door een erkende Mums en Bubs coach

€80

10-beurtenkaart

* 6 maand geldig, met enige flexibiliteit

* je proefles wordt afgetrokken van dit bedrag 

* professionele ondersteuning door een erkende Mums en Bubs coach

€150

Samen met je baby of partner of alleen