Wie zijn we?

Team

Wie zijn we?

Sigourney Willemssens, 32 jaar, Zaakvoerder Kids Move / Kleuteronderwijzer

Coach en Kinderbegeleider

Wanneer ik klein was, was ik heel actief. Samen met mijn zussen en broer klom ik in bomen of maakte ik kampen. Mijn mama vond het zelf belangrijk dat we veel plezier maakten en speelde ook vaak mee. Ze stimuleerde ons en zo ontdekten we zelf onze grenzen. Hierdoor besefte ik hoe belangrijk het was om samen met mama, papa, oma of opa iets te doen. 

Toen ik ouder werd besefte ik hoe graag ik met kinderen bezig ben. Samen spelen en ontdekken vind ik super. Daarom ben ik de opleiding kleuteronderwijs gaan volgen, die ik ook succesvol afrondde. Deze studies heb ik gecombineerd met het fulltime werken als bewegingscoach. Hier gaf ik lessen aan kinderen van 4 maanden tot 12 jaar. Daar kreeg ik de kriebel te pakken om bewegingslessen te geven aan kleintjes. 

Daarom heb ik nu gekozen om mijn droom waar te maken. Werken met kleintjes, mama's en papa's en hen samen plezier zien maken. Ik heb gekozen voor ouder-kind lessen om verschillende redenen; je leert je kind nog beter kennen, het schept een nog grotere band, jij kan je kind stimuleren en aangezien ieder kind op zijn eigen tempo ontwikkelt, kan jij hem/haar hierin begeleiden. 

Kheïsa Willemssens, 31 jaar, verantwoordelijke Kinderdagverblijf Kids Move

Kinderbegeleider

Kiki heeft een hart voor baby's. Met zelf 3 kindjes heeft ze bakken ervaring, maar daarnaast is ze nu ook de opleiding 'kinderbegeleider' aan het volgen. Ze heeft een grote creativiteit en stimuleert kinderen zelfstandiger te worden. Wat voor haar het belangrijkst is, is dat kinderen zich goed en veilig voelen in de opvang. 

Veronique Sienack, 33 jaar

Zelfstandig Kinderbegeleider 

Veronique heeft een groot hart voor de allerkleinsten. Zelf heeft ze 4 kindjes, dus al een pak ervaring. Ze houdt van knutselen, zingen, dansen en spelen met de kleintjes. Ze is graag creatief bezig en zet zich graag in voor de veiligheid van jullie kleintjes en alle zorg die erbij komt kijken. Ook kindjes met specifieke zorgbehoeftes worden met een groot hart ontvangen door haar. Elk kindje is uniek en gelijk. Jullie kindjes zien opgroeien en de eerste stappen naar de kleuterklas in goede banen leiden is het grote doel waar we het voor doen als kinderbegeleider.

Leen Van Rampelberg, 32 jaar, vervangend coach Kids Move / Kinderkinesist

Ik ben Leen, heb twee kindjes en werk als kinderkinesist in een multidisciplinaire praktijk. Psychomotorische stimulatie, ademhalingskiné, relaxatietherapie en kinderyoga zijn mijn specialisaties.
In de praktijk heb ik geleerd dat werken met kinderen mijn ding is. Samen lachen, spelen, bewegen en zoeken naar een oplossing als het wat moeilijker gaat is mijn passie.

De verbinding tussen ouder en kind, door samen te bewegen en te ontdekken, en het plezier in de ogen van de kinderen, dat is wat de bewegingslessen in Kids Move zo bijzonder maken en waarom ik hier met veel plezier les geef.

Faciliteiten