Wie zijn we?

Sigourney Willemssens, 28 jaar, Zaakvoerder Kids Move

Hoofdcoach

Wanneer ik klein was, was ik heel actief. Samen met mijn zussen en broer klom ik in bomen of maakte ik kampen. Mijn mama vond het zelf belangrijk dat we veel plezier maakten en speelde ook vaak mee. Ze stimuleerde ons en zo ontdekten we zelf onze grenzen. Hierdoor besefte ik hoe belangrijk het was om samen met mama, papa, oma of opa iets te doen. 

Toen ik ouder werd besefte ik hoe graag ik met kinderen bezig ben. Samen spelen en ontdekken vind ik super. Daarom ben ik de opleiding kleuteronderwijs gaan volgen, die ik ook succesvol afrondde. Deze studies heb ik gecombineerd met het fulltime werken als bewegingscoach. Hier gaf ik lessen aan kinderen van 4 maanden tot 12 jaar. Daar kreeg ik de kriebel te pakken om bewegingslessen te geven aan kleintjes. 

Daarom heb ik nu gekozen om mijn droom waar te maken. Werken met kleintjes, mama's en papa's en hen samen plezier zien maken. Ik heb gekozen voor ouder-kind lessen om verschillende redenen; je leert je kind nog beter kennen, het schept een nog grotere band, jij kan je kind stimuleren en aangezien ieder kind op zijn eigen tempo ontwikkelt, kan jij hem/haar hierin begeleiden. 

Faciliteiten