Workshops

Verschillende workshops

Playdate

Leuke speeluurtjes voor de allerkleinsten van 0-3 jaar. Kom samen met je kind de allerleukste speelzaal van Boechout ontdekken. De Playdates zijn speciaal om je kindje te laten wennen aan spelen in een nieuwe, maar veilige omgeving. Je kan er afspreken met je vrienden die ook kleine kids hebben.. Dat maakt het spelen eens zo leuk. Het is een vrij moment waarbij je komt en gaat tussen 9 en 12u en waar je kindje de hele zaal op zijn tempo kan ontdekken. Ben je ingeschreven in de reeks en wil je extra komen oefenen? Dat is dit de perfecte kans!

Prijs: €8 / gratis tijdens de reeks waarvoor je ingeschreven bent!

Wanneer: woensdagvoormiddag


Halloween Party

Kom mee genieten op onze Halloween Party. Hoewel het Halloween is, maken we het in Kids Move niet te eng voor je kindje. We griezelen op een per leuke manier. Voor de oudere kids, maken we het ietsje donkerder, waardoor het al een stukje spannender is. We voorzien wat lekkere (gezonde) hapjes zoals: soep, wortelcake,... 

Uur: 9u30 - 10u30 voor de jongste kids -> 0-3j

Uur: 18u00 - 19u00 voor de oudste kids -> 4-6j

Prijs: €17


Levensreddend handelen bij baby en kind

Met (kleine) kindjes zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Een val of stoot is namelijk snel gebeurd. Correct reageren bij een ongeval kan dan ook drama's voorkomen en zelfs levens redden. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn, zodat je kalm en efficiënt reageert mocht het nodig zijn.

> Deze cursus EHBO (Eerste Hulp Bij Ongevallen) richt zich specifiek op levensreddend handelen bij baby's en kinderen. Je leert de basisvaardigheden om op de juiste manier om te gaan en de eerste zorgen toe te dienen bij kleine en grotere incidenten. Onmisbaar voor ouders of personen zoals oma, opa of tante die wel eens op jonge kinderen letten. <

Deze cursus is erg gegeerd, schrijf je dus tijdig in om teleurstelling te voorkomen! Voor de EHBO-cursussen van 3u krijgt elke deelnemer na afloop een attest levensreddend handelen bij baby's en kinderen goedgekeurd door Kind & Gezin.

Prijs: €38

Wanneer: nog nader te bepalen

Dit was onze eerste fotoshoot voor Kids Move. De ruimte was op dat moment nog niet helemaal klaar en we hadden ook het nodige materiaal nog niet ontvangen. Alsnog hebben we hele leuke foto's kunnen maken en ook heel veel plezier gemaakt.