Kom ook genieten tijdens onze leuke workshops!

Workshops

We hebben verschillende workshops voor zowel kinderen als volwassenen. Hieronder vind je een opsomming van al onze workshops. Wil je graag weten wanneer deze plaatsvinden? Kijk dan zeker even in de webshop!


#Playdate

Leuke speeluurtjes voor de allerkleinsten van 1-3 jaar. Kom samen met je kind de allerleukste speelzaal van Boechout ontdekken. De Playdates zijn speciaal om je kindje te laten wennen aan spelen in een nieuwe, maar veilige omgeving. Je kan er afspreken met je vrienden die ook kleine kids hebben.. Dat maakt het spelen eens zo leuk. Het is een vrij moment waarbij je komt en gaat tussen de gereserveerde uren en waar je kindje de hele zaal op zijn tempo kan ontdekken.

Uur: verschillende uren / dagen

Prijs: €8


#Zomersessie

Leuke zomerlesjes voor de allerkleinsten van 1-3 jaar. Kom samen met je kind bewegen op ons klim- en klauterparcours tijdens de zomervakantie. We werken in de zomer met verschillende kleine leeftijdsgroepen zodat je kind op eigen tempo kan ontdekken. Het zijn losse lessen zodat je dit kan inplannen wanneer het jullie uitkomt!

Uur: 10u00-10u45 & 11u00-11u45

Prijs: €10


#Halloween Party

Je kindje komt op maandag mee griezelen op onze Halloween PARTY. We voorzien hier zelf het drinken en eten voor de kids. We hebben vooral gezonde snackjes, maar in de namiddag zal er dus ook zeker wel wat 'lekkers' gegeten worden. -> heb je dat liever niet, dan voorzien we een zakje met het lekkers zodat het mee naar huis kan.

Uur: 9-16u (vanaf 8u30 welkom tot 16u30)

Prijs: €34 


#Levensreddend handelen bij baby en kind

Met (kleine) kindjes zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Een val of stoot is namelijk snel gebeurd.

Correct reageren bij een ongeval kan dan ook drama's voorkomen en zelfs levens redden. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn, zodat je kalm en efficiënt reageert mocht het nodig zijn.

> Deze cursus EHBO (Eerste Hulp Bij Ongevallen) richt zich specifiek op levensreddend handelen bij baby's en kinderen. Je leert de basisvaardigheden om op de juiste manier om te gaan en de eerste zorgen toe te dienen bij kleine en grotere incidenten.
Onmisbaar voor ouders of personen zoals oma, opa of tante die wel eens op jonge kinderen letten. <

Deze cursus is erg gegeerd, schrijf je dus tijdig in om teleurstelling te voorkomen!

Voor de EHBO-cursussen van 3u krijgt elke deelnemer na afloop een attest levensreddend handelen bij baby's en kinderen goedgekeurd door Kind & Gezin.

Prijs: €38

Workshops Blog

Dit was onze eerste fotoshoot voor Kids Move. De ruimte was op dat moment nog niet helemaal klaar en we hadden ook het nodige materiaal nog niet ontvangen. Alsnog hebben we hele leuke foto's kunnen maken en ook heel veel plezier gemaakt.