Kom ook genieten tijdens onze leuke workshops!

Workshops

We hebben verschillende workshops voor zowel kinderen als volwassenen. Hieronder vind je een opsomming van al onze workshops. Wil je graag weten wanneer deze plaatsvinden? Kijk dan zeker even naar het schema onderaan!


#Mama Move

Als je zwanger bent hoef je vaak niet te stoppen met sporten, het is juist gezond om actief te blijven. Omdat niet alle sportactiviteiten aangepast zijn aan zwangere of bevallen vrouwen, hebben we bij Kids Move nu ook: Mama Move!

Reeks van 4 lessen = €40

*Aankopen in de webshop.


#Playdate

Leuke speelvoormiddagen voor de allerkleinsten van 0-2,5 jaar. Onze deuren zijn open van 13u-16u en er zijn 2 geleide activiteiten om 10u en 11u. Kom samen met je kind de allerleukste speelzaal van Boechout ontdekken.

Dit voor maar €10 voor een hele speelnamiddag.

*Aankopen in de webshop.


#Levensreddend handelen bij baby en kind

Met (kleine) kindjes zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Een val of stoot is namelijk snel gebeurd.

Correct reageren bij een ongeval kan dan ook drama's voorkomen en zelfs levens redden. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn, zodat je kalm en efficiënt reageert mocht het nodig zijn.

> Deze cursus EHBO (Eerste Hulp Bij Ongevallen) richt zich specifiek op levensreddend handelen bij baby's en kinderen. Je leert de basisvaardigheden om op de juiste manier om te gaan en de eerste zorgen toe te dienen bij kleine en grotere incidenten.
Onmisbaar voor ouders of personen zoals oma, opa of tante die wel eens op jonge kinderen letten. <

Deze cursus is erg gegeerd, schrijf je dus tijdig in om teleurstelling te voorkomen!

Voor de EHBO-cursussen van 3u krijgt elke deelnemer na afloop een attest levensreddend handelen bij baby's en kinderen goedgekeurd door Kind & Gezin.

Prijs: €32

*Reserveren via bericht/mail, betalen per overschrijving.

Programma

Er komen regelmatig nieuwe workshops in ons programma. Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe workshops!!

Workshops Blog

Dit was onze eerste fotoshoot voor Kids Move. De ruimte was op dat moment nog niet helemaal klaar en we hadden ook het nodige materiaal nog niet ontvangen. Alsnog hebben we hele leuke foto's kunnen maken en ook heel veel plezier gemaakt.