top of page

Feestjes

IMG_7033.jpg
IMG_7055.jpg

Iets te vieren?

Zoek niet verder! Wij bieden een plaats waar je rustig je eigen feestje kan houden in privésfeer.

Bij Kids Move krijg je niet alleen alle faciliteiten ter beschikking, je krijgt ook een instructeur die activiteiten doet met de kindjes. Neem je graag borrelhapjes en drankjes mee of wil je pannenkoeken voorzien? Je bent helemaal vrij om dit zelf te organiseren.

Feestje @Kids Move

Wat doen wij?

Decoratie

Bij een standaard feestje is er basis versiering aanwezig (vlaggetjes, gedekte tafel met ballonnen, serpentines, kleurrijke bordjes en bekers, servetten,...

Een thema feestje heeft dit ook allemaal, maar dan nog extra ballonnen en slingers in thema.

Opruimen

Wanneer het feestje gedaan is, zal de begeleider op een leuke manier afsluiten en vragen aan de kids om hun sokken en schoenen weer aan te doen. De jarige neemt gewoon alle cadeautjes mee en de dingen die ze nog nodig hebben, de opkuis doen we helemaal zelf!

Geleide activiteiten

Het hele feestje lang zorgen we voor spel en plezier bij de kids. Zo hoeven de ouders van de jarige gewoon aanwezig te zijn en verder niets meer te doen. De kids beleven een ontzettend leuke namiddag door te spelen in de zaal en spelletjes (eventueel in een thema) te spelen.

Gedifferentieerd werken

Is het geen standaard klasfeestje, maar eerder een familie / vrienden feestje? Ook geen probleem. Vraag even na of het gewenste aantal zou lukken. Wanneer we werken met verschillende leeftijden ziet ons feestje er een beetje anders uit en komt er wat meer vrij spel aan bod.

Wat doen jullie?

Kids uitnodigen

Er zijn steeds 10 kids inbegrepen, wat wil zeggen dat je nog 9 kids kan uitnodigen. Je kan ook zeker boven dit aantal gaan, dan betaal je gewoon een beetje extra.

GENIETEN!!!

Wij vinden het vooral belangrijk dat het leuk is voor de kids en de ouders. We nemen zoveel mogelijk over zodat jullie de kans krijgen om te ontspannen en zelfs gewoon te genieten.

Hapjes en drankjes

Jullie zorgen zelf voor de hapjes en drankjes. Je bent hierin helemaal vrij om te kiezen. We hebben een microgolfoven die eventueel gebruikt kan worden. 

Onze prijzen

Standaard feestje

€190:

2u, inclusief 10 kids, begeleide activiteiten, tafels in standaard versiering, zonder thema.

Extra halfuur

€50:

Het startuur is het afgesproken uur. Je kan bespreken om het last minute nog te verlengen.

*Je mag zelf tot 30 minuten vroeger komen om het drinken en eten klaar te zetten. 

Feestje boeken

Het was echt enorm fijn! Ook complimenten van de andere ouders gekregen. Bedankt!

Steffi

bottom of page