top of page
IMG_6559.jpg

We werken nu met 3 soorten kampjes!

Om jullie kids de beste en leukste tijd te bezorgen, werken we nu met verschillende soorten kamp. Zo heb je onze “MAXI-kampjes” voor kids van 2,5-7 jaar, onze “MINI-kampjes” voor kids van 2,5-9 jaar en onze “DANS-kampjes” voor kids van 5-9 jaar. Hieronder even wat meer uitleg, zodat je weet wat jullie kids te wachten staat…. ALLEEN MAAR PLEZIER!!

MINI-kamp

Onze mini-kampjes zijn bijzonder omdat we hierbij aandacht besteden aan sociaal – emotionele vaardigheden. We werken met sensorische materialen om op een creatieve manier aan de slag te gaan. Zo krijgen de kindjes de kans om te ontprikkelen en alles te verwerken van de dag. 

Tijdens deze kampjes zijn kids van 2,5 t.e.m. 9 jaar welkom en werken we met maximum 8 kids. Juf Sisi heeft het diploma kleuteronderwijs en zal heel wat plezier beleven met jullie kids.
Anker 1

Planning

Prijs

Onze MINI-kampen bestaan meestal uit 2 of 3 dagjes. We werken met een thema waardoor we een mooie opbouw en afsluit kunnen voorzien.

€25 / dag

MAXI-kamp

Moet je werken en heb je nood aan opvang, maar wil je vooral een leuke dag voor je kindje? Schrijf dan zeker in bij onze maxi-kampjes. 
Tijdens deze kampjes zijn kids van 2,5 t.e.m. 7 jaar welkom en werken we in maximum 2 groepjes van 10 kids. We werken met kwaliteitsvolle kampbegeleiders die van aanpakken weten.
Anker 2

Planning

Prijs

Onze MAXI-kampen bestaan meestal uit 2 of 3 dagjes. We werken met een thema waardoor we een mooie opbouw en afsluit kunnen voorzien.
€35 / dag

DANS-kamp

Onze dans-kampjes zijn specifiek voor de oudste groep bij Kids Move. We gebruiken de leukste muziek van vroeger en nu, doen mee met de nieuwste TikTok dansjes en nog zoveel meer. Het gaat erom dat kids de leukste dag hebben en op deze manier hun lichaamsbesef gaan vergroten. 
 
Tijdens deze kampjes zijn kids van 5 t.e.m. 9 jaar welkom en werken we met maximum 10 kids. Juf Zullie is leerkracht in het middelbaar onderwijs, geeft daarbij nog heel wat danslessen buiten de schooluren en heeft zelf 2 dans-grage dochters. Dus je kids zijn verzekerd van een dagje plezier.
Anker 3

Planning

Prijs

Onze DANS-kampen bestaan meestal uit 1 dag, waardoor je heel flexibel bent bij het inplannen.
€35 / dag
IMG_6679.jpg
Bedankt Kids Move voor het geweldige kamp!
Mijn kindjes vinden kampjes niet zo fijn, maar naar Kids Move komen ze altijd met een glimlach! 
Veel variatie, mogelijkheid tot eigen inbreng, muziek, dans, spelen, top! En dit alles in een aangename, familiale en gezellige sfeer.
Bedankt juf Sisi voor je goeie zorgen, je bent geweldig!

Sarah

bottom of page